Η προστασία σας από κάθε είδους παράσιτα
Wormin
η αφαίρεση παρασίτων
πλήρης αποτοξίνωση
η αποκατάσταση της μικροχλωρίδας
η ενίσχυση της ανοσίας
Παραγγείλετε τώρα
100$
20$
Μέχρι το τέλος της προσφοράς:
00ώρες
:
21λεπτά
:
43δευτερόλεπτα
Ευέλικτη φυτική φόρμουλα
Είναι αποτελεσματική κατά των παράσιτων ταινίας, στρόγγυλων, επίπεδων.
Καταστρέφει τα παράσιτα σε όλους τους κύκλους ζωής της ανάπτυξης τους
Μειώνει τη δηλητηρίαση κατά την αφαίρεση των προϊόντων αποσύνθεσης
Επαναφέρει τη μικροχλωρίδα και σταθεροποιεί την κυκλοφορία του αίματος
Ενισχύει την ανοσία, εξαλείφοντας τον κίνδυνο των επαναλαμβανόμενων μολύνσεων
Τι φαντάζεστε, όταν ακούτε τη φράση παρασιτική προσβολή
Ένα σωρό από αηδιαστικά σκουλήκια από μια ταινία τρόμου;
Τώρα φανταστείτε, ότι αυτό το ακούτε μέσα στο γραφείο του γιατρού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποδείχνουν, ότι έχετε παρασιτικά σκουλήκια μέσα σας.
Με αυτό εξηγείται:
η γαστρίτιδα
πεπτικές διαταραχές
η στηθάγχη
συχνά
οξεία αναπνευστική νόσος
η παχυσαρκία
οι πονοκέφαλοι
δερματικά προβλήματα
βουλωμένη μύτη
αλλεργικές αντιδράσεις
φλεγμονές
οι ασθένειες των αρθρώσεων
οι όγκοι
τα προβλήματα ύπνου
το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
Μια παρασιτική λοίμωξη προκαλεί συμπτώματα, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά άλλων ασθενειών.
Πολλές χρόνιες ασθένειες έχουν παρασιτικό χαρακτήρα ή επιδεινώνονται από την παρουσία παρασιτικής λοίμωξης.
Μάτια:
demodicosis, μυίαση, onchocerciasis, telaziosis, κυστικέρκωση.
Ο εγκεφάλος:
η κυψελίδα, κυστικέρκωση, εχινοκοκκίαση, τοξοπλάσμωση, πρωτογενή αμοιβαδική μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.
Δέρμα:
ψώρα, η δερματίτιδα που προκαλείται από κρότωνες αρουραίους, πεντικίτιδα, παλίκωση, σαρκοψίλωση, θρομβίδωση, φθηρίαση, ημικρωσία.
Καρδιά:
dirofilariasis, εχινοκοκκίαση.
Γαστρεντερικό σωλήνα και ήπαρ:
η αγκυλοστομίαση, ασκορίαση, εντερική μυίαση, γλωσσαουλούδωση, μεταγονιμίαση, σαρραμιάση, ισχυροειδοείδωση, τριχίνωση, τριχοστρογγυλοείδωση, τριχοκεφαλία, εντεροβίαση, κυψελίδα, κλονορίαση, οπιστοκίαση, φασιολιίαση, εχινοκοκκίαση.
Κύστη, γεννητικά όργανα:
μυίαση του ουροποιητικού συστήματος, κυψελίδα, εχινοκοκκίαση.
ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΗ
Η σύνθεση του Wormin περιέχει ένα συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, που έχει αρνητική επίδραση στη ζωτική δραστηριότητα των παρασίτων. Βοηθώντας τον οργανισμό να ρυθμίσει τις διαδικασίες ούρησης, πέψης και έκκρισης της χολής, το Wormin διεγείρει την πλήρη αποτοξίνωση, εξαλείφοντας από όλους τους τύπους παρασιτικών οργανισμών.
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ
Η σύνθεση του Wormin
ΜΟΡΙΝΓΚΑ Λόγω της μοναδικής σύνθεσής της καθαρίζει το σώμα από βλαβερές ουσίες και βαρέα μέταλλα. Καταπολεμά αποτελεσματικά τα γαστρεντερικά παράσιτα, καταστρέφοντας το ξένο DNA. Καθαρίζει τα έντερα και τη χοληφόρο οδό.
Γαρύφαλλο Περιέχει μεγάλη ποσότητα ρητίνης, ασκορβικού οξέος, αλκαλοειδών, σαπωνίνες, στεροειδή γλυκοσίδες και τανίνες. Οι γλυκοσίδες έχουν μια ινσουλινοειδούς δράση.
ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΥΔΑΤα συστατικά της μαύρης καρύδας διαταράσσουν τον μεταβολισμό των σκουληκιών, προκαλούν παράλυση των μυϊκών ιστών των παρασίτων, αυξάνουν επίσης την ανοσία και τις προστατευτικές λειτουργίες του σώματος, καθαρίζουν το αίμα από τις τοξίνες.
ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣΠεριέχουν την ελευρωπαΐνη, η οποία έχει αντιπαρασιτική και αντιμυκητιασική δράση, μειώνει την οξειδωτική βλάβη στο αίμα, το ήπαρ, τους νεφρούς και τους εγκεφαλικούς ιστούς.
ΔεντρολίβανοΑπομακρύνει τα παράσιτα του αίματος και του ήπατος, διεγείρει την αιμοποίηση και τον καθαρισμό του αίματος. Ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την πιθανότητα θρόμβων αίματος, βελτιώνει την επούλωση μικρών πληγών.
ΚολοκυθόσποροιΟι κολοκυθόσποροι απομακρύνουν τα παράσιτα όπως: τα νηματώδη (στρογγυλά), κεστώδη (ταίνιες), τρηματώδη (ρουφήχτρες). Η αποτελεσματική δράση στον αγώνα παρέχεται από την ουσία κουρκουμπιτίνη.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ - ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ
Πολύ συχνά, η αιτία διαφόρων σοβαρών ασθενειών των εσωτερικών οργάνων - είναι η δηλητηρίαση του οργανισμού που προκαλείται από την ελμινθίαση. Τα συμπτώματα εξαρτώνται από τον τύπο των παρασιτικών σκουληκιών, το μέγεθός τους και από το μέρος που ζουν μέσα στον οργανισμό. Οι περιπτώσεις όταν δεν υπάρχουν καθόλου συμπτώματα δεν είναι ασυνήθιστες. Γι’ αυτό ακριβώς, σας προτείνω να περνάτε περιοδικά προληπτική αγωγή καθαρισμού από παράσιτα και να λαμβάνετε ανθελμινθικά φάρμακα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ συνταγογραφώ Wormin για τους ασθενείς μου. Οι πολλές θετικές κριτικές τους για αυτό το σκεύασμα μιλούν από μόνες τους. Το Wormin - είναι ένα αποτελεσματικό, φυσικό και απόλυτα ασφαλές προϊόν. Για 1 θεραπευτική αγωγή εφαρμογής, αυτό ανακουφίζει από όλους τους τύπους ελμινθών, ακόμη και με προχωρημένες περιπτώσεις ασθενειών. Η εξάλειψη της αιτίας εγκαίρως - σημαίνει ότι δεν χάνουμε χρόνο και χρήμα για τις συνέπειες. Ως εκ τούτου, προτείνω σε όλους, όσοι δεν είναι αδιάφοροι για την υγεία τους να βοηθήσουν τον οργανισμό τους με την βοήθεια του Wormin.
Σημείων Πέτρινης Ο γιατρός θεραπευτής με 8 χρόνια εμπειρίας.
Recensioni:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!
Ο αριθμός των συσκευασιών, που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα καθορίζεται μεμονωμένα και μπορεί να αυξηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η προστασία σας από κάθε είδους παράσιτα
Wormin
η αφαίρεση παρασίτων
πλήρης αποτοξίνωση
η αποκατάσταση της μικροχλωρίδας
η ενίσχυση της ανοσίας
Παραγγείλετε τώρα
100$
20$
Μέχρι το τέλος της προσφοράς:
00ώρες
:
21λεπτά
:
43δευτερόλεπτα